FællesSkaber

FællesSkaber er et processpil, der handler om at skabe fælles idéer, opnå fælles ejerskab, skabe dialog og gensidig forståelse for andre aktøreres interesser. FællesSkaber trækker på viden fra mange forskellige workshopformer og workshopforløb herunder forløb med developere, advokater, entreprenører, rådgivere, borgere, institutioner, museer m.v.

FællesSkaber bygger på kendte brætspilsmekanismer, der tvinger deltagerne til at forholde sig på nye og uventede måder til de planlægningsmæssige udfordringer, de står overfor.

Alle inddragelsesforløb udvikles og tilrettelægges i forhold til den aktuelle problemstilling og derfor står spillet FællesSkaber som regel aldrig alene. FællesSkaber skal ses som en aktivitet i et større helstøbt inddragelsesforløb.

Vi kombinerer spillet med andre metoder og aktiviteter. Eksempelvis fælles mindmapping, check in – check out - øvelser, deltager-mapping, plenumdiskussioner, værdisætning- og prioriteringsøvelser m.v. FællesSkaber er blevet anvendt på inddragelsesprocesser med mellem 15-160 deltagere og kan tilpasses forskellige planlægnings- og udviklingsprojekter.

 
 
Chat+cloud.jpg
 
 
 
2l89fix8lsmrajeb.jpg
IMG_20180306_201159(1).jpg
IMG_7376.JPG
Dårligt sted.jpg
 
2qrdacwxhlnufbcb.jpg
DSC_0891.JPG
MIndmap snak2.jpg
IMG_6073.jpg